Η επιστροφή του Μαντί Καμαρά και η βοήθεια για την ανακατασκευή τζαμιού (vid, pics)

Ο Μαντί Καμαρά μπήκε στο αεροπλάνο και γυρίζει στην Ελλάδα, ενώ στη Γουινέα βοηθάει στην ανακατασκευή τζαμιού.

Η επιστροφή του Μαντί Καμαρά και η βοήθεια για την ανακατασκευή τζαμιού (vid, pics)

Έχει μεγάλο δέσιμο με την πατρίδα του και με κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται φροντίζει να βοηθάει τους συμπατριώτες του. Ο Μαντί Καμαρά περί ου ο λόγος είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό των δικών του ανθρώπων. Ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές λόγω του πραξικοπήματος ο χαφ του Ολυμπιακού στέκεται δίπλα τους και τους στηρίζει.

Βρέθηκε λύση, επιστρέφουν Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά από την Γουινέα

Ο Μαντί Καμαρά πήρε το δρόμο της επιστροφής όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο. Η περιπέτεια με το πραξικόπημα στη Γουινέα λαμβάνει τέλος για τον άσο των πρωταθλητών Ελλάδας που σύντομα θα είναι ξανά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Το διάστημα της παραμονής του στην πατρίδα του ο Μαντί Καμαρά φρόντισε να βοηθήσει την πατρίδα του ανησυχώντας έντονα για το μέλλον της. Συγκεκριμένα o χαφ της ομάδας του Πειραιά δεσμεύτηκε πως βοηθήσει στην ανακατασκευή του μεγάλου τζαμιού της περιοχής, Ματάμ που είναι προάστιο της πρωτεύουσας Κονάκρι.

Τη Δευτέρα, μάλιστα ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε την αναβολή του αγώνα της Γουινέας με το Μαρόκο και βρέθηκε στον τόπο προκειμένου να δει την πρόοδο των εργασιών. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν στην πρωτεύουσα με το πραξικόπημα εκείνος επιβλέπει τις εργασίες ανακατασκευή του τζαμιού.

Είναι μία ακόμα ενέργεια που αποδεικνύει ότι ο Μαντί Καμαρά μπορεί πλέον να είναι σημαντικό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχει ξεχάσει την πατρίδα του. Για τον Ολυμπιακό εκείνο που έχει σημασία είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει μπει στο αεροπλάνο και γυρίζει στην Ελλάδα.