Βρέθηκε λύση, επιστρέφουν Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά από την Γουινέα

Οι προσπάθειες του Ολυμπιακού, της Λίβερπουλ και γαλλικών ομάδων είχαν αποτέλεσμα και οι διεθνείς της Γουινέας επιστρέφουν στην Ευρώπη. Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά θα είναι στην Ελλάδα άμεσα.

Βρέθηκε λύση, επιστρέφουν Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά από την Γουινέα

Όπως από χθες είχατε ενημερωθεί από το fosonline.gr η προσπάθεια του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την Λίβερπουλ και πολλές γαλλικές ομάδες που έχουν παίκτες στην εθνική Γουινέας και ήταν εγκλωβισμένοι στην πατρίδα τους λόγω του πραξικοπήματος στην αφρικανική χώρα, ήταν πολύ έντονη και συντονισμένη. Και απέφερε αποτέλεσμα.

Ο Μαντί Καμαρά και ο Αγκιμπού Καμαρά επιστρέφουν στην Ελλάδα έχοντας βρεθεί τρόπος να φύγουν αεροπορικώς για την Ευρώπη από την πατρίδα τους παρά το πρόβλημα με τις πτήσεις και το κλειστό αεροδρόμιο στο Κόνακρι. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ και παίκτες γαλλικών ομάδων, ενώ αναμένεται να γίνει και με τους άλλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Κανέ επίσης του Ολυμπιακού που θα πάει στο Αζερμπαϊτζάν για τη Νέφτσι στην οποία έχει δοθεί δανεικός και ο Μορέιρα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από την Αγγλία οι παίκτες μπήκαν σε μικρό αεροπλάνο 13 θέσεων και αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Κόνακρι γύρω στις 15.00 ώρα Ελλάδας της Τρίτης (7/9). Με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους αναμένει για τις επόμενες προπονήσεις για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο