Ατρόμητος: Ελεύθερος ο Θεοδωράκης, δανεικός στο Αιγάλεω ο Τριμμάτης

Δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο ο Χρήστος Θεοδωράκης. Ο 24χρονος τερματοφύλακας έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου. Δανεικός ο Αντώνης Τριμμάτης στο Αιγάλεω.

Ατρόμητος: Ελεύθερος ο Θεοδωράκης, δανεικός στο Αιγάλεω ο Τριμμάτης

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Ατρόμητου με τον Χρήστο Θεοδωράκη. Ο 24χρονος τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε και ο δανεισμός του Αντώνη Τριμμάτη στο Αιγάλεω που τη νέα σεζόν θα παίζει στη Super League 2.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Χρήστο Θεοδωράκη, που θα συνεχίσει την καριέρα με την ομάδα της Ρόδου στη Super League 2.

Ο 24χρονος εντάχθηκε στις Ακαδημίες μας από την ηλικία των 14 ετών, αγωνίστηκε στα τμήματα των Κ17 και Κ20, χρίστηκε διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και με την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου πραγματοποίησε 19 συμμετοχές.

Όλοι στον Ατρόμητο τον ευχαριστούμε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δανεισμός Αντώνη Τριμμάτη

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με το Αιγάλεω για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή μας, Αντώνη Τριμμάτη, με τον 22χρονο να αγωνίζεται την προσεχή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2», αναφέρει η ΠΑΕ Ατρόμητος.