Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Φιλικό το Σάββατο (21/8)

Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισαν φιλικό για το Σάββατο (21/8) στη Θεσσαλονίκη, από τη στιγμή που δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Φιλικό το Σάββατο (21/8)

Φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε ο Άρης, από τη στιγμή που το Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα.

«Μετά και την επίσημη αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα μας προγραμμάτισε νέο φιλικό παιχνίδι, με τον Άρη Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 21/08/2021 στις 20.30, στο Κλεάνθης Βικελίδης», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενημερώνοντας σχετικά για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα το Σάββατο (21/8) το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οριστική αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος

Θυμίζουμε πως δεν θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League. Είναι πλέον οριστικό και πλέον μένει να δούμε τις επόμενες μέρες τις εξελίξεις, αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μάλλον είναι αδύνατο το πρωτάθλημα να ξεκινήσει ακόμα και το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή στις 28-29 Αυγούστου!

Στη συνέχεια έχουμε τη διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων και έτσι πάμε για σέντρα στα μέσα Σεπτεμβρίου (11-12/9) και αν....

Όσον αφορά τη γενική συνέλευση της Τρίτης (17/8) δεν είχαμε καμία αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες. Η έναρξη της Super League αναβλήθηκε, αφού έλειπαν από την Γενική Συνέλευση οι Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ.