Super League: Οριστική αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος

Δεν θα έχουμε σέντρα οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Super League.

Super League: Οριστική αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος

Δεν θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League. Είναι πλέον οριστικό και πλέον μένει να δούμε τις επόμενες μέρες τις εξελίξεις, αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μάλλον είναι αδύνατο το πρωτάθλημα να ξεκινήσει ακόμα και το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή στις 28-29 Αυγούστου!

Στη συνέχεια έχουμε τη διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων και έτσι πάμε για σέντρα στα μέσα Σεπτεμβρίου (11-12/9) και αν....

Όσον αφορά τη γενική συνέλευση της Τρίτης (17/8) δεν είχαμε καμία αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες. Η έναρξη της Super League αναβλήθηκε, αφού έλειπαν από την Γενική Συνέλευση οι Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ.

Δεν υπήρξε λοιπόν απαρτία και πλέον περιμένουμε το Δ.Σ, που ξεκινά αυτή την ώρα ώστε να αναλυθεί η κατάσταση και να δούμε που θα οδηγηθούμε κι εάν φυσικά οδηγηθούμε σε λύση.

ΠΑΕ Βόλος: «Ούτε η Παναγία μπόρεσε να βοηθήσει, μόνη ελπίδα ΕΠΟ και Κυβέρνηση»

Την Πέμπτη (19/8) έχει οριστεί επαναληπτική Γ.Σ. Αν η προκήρυξη εγκριθεί έστω και με απλή πλειοψηφία, θα έχουμε σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/8), αφού είναι αδύνατο ακόμη κι αν εγκριθεί η προκήρυξη την Πέμπτη (19/8), δύο μέρες μετά να έχουμε σέντρα γιατί ο ΚΑΠ προβλέπει ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν ενημερωθεί για το πρόγραμμα τουλάχιστον 96 ώρες νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων!

Είπαμε όμως και παραπάνω πως από τη στιγμή που θα έχουμε και τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, δεν αποκλείεται η πρεμιέρα να πάει για τις 11-12 Σεπτεμβρίου!