ΠΑΕ Βόλος: «Ούτε η Παναγία μπόρεσε να βοηθήσει, μόνη ελπίδα ΕΠΟ και Κυβέρνηση»

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για τη αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Super League που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (17/8). Καλεί ΕΠΟ και Κυβέρνηση να παρέμβουν!

ΠΑΕ Βόλος: «Ούτε η Παναγία μπόρεσε να βοηθήσει, μόνη ελπίδα ΕΠΟ και Κυβέρνηση»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

«Δυστυχώς ούτε η Παναγία μπόρεσε να βοηθήσει όλους αυτούς που με τις ενέργειές τους συνεχίζουν να καταστρέφουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να συνειδητοποιήσουν ποιο κακό πράττουν, μακροπρόθεσμα ακόμα και στα ίδια τους τα συμφέροντα. Ετσι και πάλι, με τη μέθοδο της τεχνητής έλλειψης απαρτίας, αναβλήθηκε η ΓΣ της Super League και μαζί χάθηκε άλλη μια ευκαιρία να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα και γενναιότητα τα χρόνια προβλήματα που βυθίζουν στο τέλμα και την ανυποληψία το ποδόσφαιρο μας.

Super League: Οριστική αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος

Μόνη πλέον ελπίδα είναι η ΕΠΟ και η Κυβέρνηση να αναλογιστούν το μέγεθος των ευθυνών τους και να προχωρήσουν επιτέλους σε παρεμβάσεις και νομοθετικές πρωτοβουλίες με την εφαρμογή της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, όπως συμβαίνει σε όλα τα σοβαρά πρωταθλήματα του κόσμου και όπως ρητά προβλέπει η ολιστική μελέτη που εκπονήθηκε από την FIFA και την UEFA.

Σε αντίθετη περίπτωση ο κατήφορος προς τον πάτο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με ξέφρενο ρυθμό. Μόνο φρένο η διοργάνωση ενός αξιόπιστου και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, με όρους ισοτιμίας και δίκαιης αντιμετώπισης, που με τέτοιες ιδιοτελείς και συμφεροντολογικές συμπεριφορές, ωστόσο, δεν πρόκειται να υπάρξει. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».