ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Ριέκα στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Conference League. Μπήκε ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Βιεϊρίνια

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ραζβάν Λουτσέσκου είχε στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος και επέστρεψε σε φουλ ρυθμό.

«Η αντίστροφη μέτρηση για τη μάχη της Τούμπας κόντρα στη Ριέκα συνεχίζεται. Το τεχνικό επιτελείο ανέλυσε τα παιχνίδια με τη Μποέμιανς και θέλει να διορθώσει τα λάθη που έγιναν, χτίζοντας παράλληλα πάνω στα κομμάτια που η ομάδα δούλεψε σωστά.

Η Δευτέρα (16.08) ήταν μέρα τακτικής. Μετά από την προθέρμανση ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε στο επίκεντρο και παρέδωσε μαθήματα στους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος κατέλαβε η ανάπτυξη, η κυκλοφορία, το build up από την πίσω ζώνη, οι αυτοματισμοί ενώ στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες έκαναν πρακτική εφαρμογή όλων αυτών των στοιχείων σε οικογενειακό διπλό.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς με το υπόλοιπο γκρουπ, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχεια το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Τρίτη (17.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον προπόνηση των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου τη Δευτέρα (16/8), ενόψει του αγώνα με τη Ριέκα στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Conference League.