Παναθηναϊκός- ΑΠΟΕΛ 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα (highlights)

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και ΑΠΟΕΛ σε φιλικό παιχνίδι απόψε στη Λεωφόρο με τον Χατζηγιοβάνη να κερδίζει ξανά τις εντυπώσεις

Παναθηναϊκός- ΑΠΟΕΛ 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα (highlights)

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε απόψε στη Λεωφόρο με τους «πράσινους» να είναι αισθητά βελτιωμένοι, αλλά και πάλι άστοχοι.

Μάλιστα είχαν πρόβλημα και στο ψηλό παιχνίδι, εκεί όπου οι Κύπριοι είχαν την υπεροχή κερδίζοντας τις περισσότερες «μάχες».

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Χατζηγιοβάννη, αλλά και των Κώτσιρα, Μαουρίσιο. Για ένα ακόμα παιχνίδι όμως οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν παραμένοντας χωρίς νίκη στην προετοιμασία τους.

Ο ΑΠΟΕΛ μάλιστα προηγήθηκε νωρίς στο ματς. Στο 21’ Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έγινε το βαθύ γέμισμα προς την καρδιά της περιοχής του Παναθηναϊκού, με τον Θεοδώρου να πηδά πιο ψηλά από όλους και να σκοράρει με κεφαλιά.

Η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ πέρασε -ολόκληρη- ελάχιστα από τη γραμμή τέρματος.

Στο 29' ωραία σέντρα του Κώτσιρα από τα δεξιά, βρίσκει τον Χατζηγιοβάνη στην απέναντι γωνία της μικρής περιοχής, με τον άσο των «πρασίνων» να μην μπορεί να σκοράρει με το μονοκόμματο σουτ του.

Στο 43' δοκάρι από τον Ενγκμπακοτό που από δεξιά έκανε το πλασέ με τη μία, η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Καλύτερος ήταν ο ΑΠΟΕΛ από τη Λοκομοτίβα, αρκετές σκληρές για φιλικό ματς μονομαχίες, δεν είχε πολλές ευκαιρίες το ματς. Η κυπριακή ομάδα προηγήθηκε με γκολ από στατική φάση.

Ο Παναθηναϊκός είχε ενέργεια και διάθεση να παίξει, αλλά ήταν και πάλι άστοχος στις προσπάθειές του.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 49’. Ωραία συνεργασία Καμπετσή και Χατζηγιοβάνη. Ο πρώτος άνοιξε κάθετα στον δεύτερο, ο οποίος προέβη σε εξαιρετική ατομική ενέργεια, επιστρέφοντας την μπάλα στον Καμπετσή, που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 51’ δοκάρι για τον ΑΠΟΕΛ με κεφαλιά του Βινίσιους. Η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 59' ο Αϊτόρ βρέθηκε ολομόναχος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος βγήκε γρήγορα και πρόλαβε να διώξει το σουτ του σε κόρνερ.

Από το σημείο και μετά οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και τακτικές με τον Γιοβάνοβιτς μάλιστα να βλέπει τον Αγιούμπ να είναι περισσότερο δραστήριος.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης(76’ Ξενόπουλος), Χουάνκαρ(87’ Χατζηθεοδωρίδης), Κότσιρας(76’ Σάντσες), Σιδεράς, Βέλεθ(85’ Σάρλια), Μαουρίσιο(70’ Αλεξανδρόπουλος), Ρούμπεν(85’ Σαβιέρ), Νγκμπακοτό(46’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης(76’ Αγιούμπ), Βιγιαφάνιες(70’ Μπουζούκης), Καρλίτος(46’ Καμπετσής)

ΑΠΟΕΛ: Ουζόχο, Καρώ, Βινίσιους, Νταουσβίλι(64’ Σάντος), Εφραίμ(76’ Νγκοκαλά), Κβιλιτάια(88’ Γουέλερ), Θεοδώρου(86’ Σατσιάς), Τσεμπάκ(64’ Λουντέμο), Ζαμπάλα, Ντανίλο, Ντε Βισέντι