Παναθηναϊκός: Ισοπαλία με την Φένλο (2-2, 5-3 πέναλτι) (highlights)

Ολοκλήρωσε τα φιλικά στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2, 5-3 πέναλτι) με την δεύτερης κατηγορίας Φένλο

Παναθηναϊκός: Ισοπαλία με την Φένλο (2-2, 5-3 πέναλτι) (highlights)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων επί Ολλανδικού εδάφους δίχως να πανηγυρίσει νίκη σε 90λεπτο. Έπειτα από την ισοπαλία (1-1) με την Αλ Τααβόν και την ήττα από την Αλκμάαρ (3-0), οι πράσινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) με την δεύτερης κατηγορίας Φένλο. Στα πέναλτι που ακολούθησαν για την τυπική ανάδειξη νικητή, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 5-3. Την ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος ωστόσο δεν έπαιξε από τη στιγμή που βρίσκεται σε διαδικασία μεταγραφής.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκαναν την καλύτερη δημιουργικά εμφάνιση της προετοιμασίας στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισαν δίκαια προηγούμενοι στο σκορ. Στην επανάληψη οι αλλαγς του Σέρβου κόουτς αποσυντόνισαν τον Παναθηναϊκό, που δέχθηκε την ισοφάριση και θα μπορούσε και να χάσει στο φινάλε.

ΤΑ ΓΚΟΛ
10’: Ο Βερχέιγεν ντρίμπλαρε τον Κότσιρα και γύρισε στην καρδιά της άμυνας, όπου ο Μπράκεν με σουτ άνοιξε το σκορ για τη Φένλο (1-0).
38’: Ο Καρλίτος έκανε τη σέντρα από αριστερά με δεξί εσωτερικό φάλτσο και ο Αϊτόρ με την… πλάτη ισοφάρισε σε 1-1.
45’: Ο Ιωαννίδης έκανε την ατομική προσπάθεια εντός περιοχής, έχασε το κοντρόλ και ο Ενγκμπακοτό σε δεύτερο χρόνο εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι (1-2).
72’: Έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή, ο Φαν Ρούιχεν με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

* Για την τυπική ανάδειξη νικητή ο Παναθηναϊκός κέρδισε σε διαδικασία πέναλτι που ακολούθησε με 5-3, με εύστοχες εκτελέσεις των Χατζηγιοβάνη, Μακέντα, Αγιούμπ, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδη.

ΦΕΝΛΟ: Ζίμα, Ντα Γκράσα, Κόγκλιν, Χούπερτς, Ντε Μπουρ (80’ Πάτσονικ), Μπράκεν (85’ Σμανς), Φαν Ντάικ (61’ Φαν Ρούιχεν), Εσανούσι (61’ Γιάνσεν), Ρέμερ, Μάνστερς (46’ Λέλινταλ), Βερχέιγεν (61’ Σχρόιγεν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (64’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Χουάνκαρ (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Βέλεθ (60’ Σερπέζης), Σιδεράς (60’ Ρόμπι), Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Πέρεθ (46’ Αγιούμπ), Αϊτόρ (46’ Πέρεθ). Ενγκμπακοτό (46’ Σαβιέρ), Καρλίτος (46’ Μπουζούκης), Ιωαννίδης (46’ Μακέντα).