Βόλος: Μπήκε στο αεροπλάνο ο Ορόζ (pic)

Ο Νικολάς Ορόζ μπήκε στο αεροπλάνο και έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Βόλο.

Βόλος: Μπήκε στο αεροπλάνο ο Ορόζ (pic)

Ο Νικολάς Ορόζ θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Βόλου. Ο Αργεντινός άσος έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλίας και απομένει το τυπικό της υπόθεσης για να ανακοινωθεί.

Μάλιστα ο 27χρονος Αργεντινός μέσος μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, με τον παίκτη να ανεβάζει και σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βόλος έχει έρθει σε συμφωνία και με την ομάδα του ποδοσφαιριστή, τη Ρασίνγκ Κλουμπ και φυσικά τον ίδιο, έτσι ώστε αποκτηθεί ως δανεικός.

Ο Νικολάς Ορόζ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλ Βασλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στον Βόλο με την μορφή δανεισμού.

Ο Ορόζ αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ρασίνγκ Κλουμπ και έχει παίξει ακόμη σε Τσακαρίτα Τζούνιορς το 2016 (63 συμμετοχές και δέκα γκολ), Ο' Χίγκινς (30 συμμετοχές κι επτά γκολ) και Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε (21 αγώνες και 2 γκολ) στη Χιλή. Τελευταία ομάδα η Αλ Βασλ (22 συμμετοχές και τρία γκολ). Το όνομά του πριν από λίγες ημέρες είχε ακουστεί και για την Ομόνοια, στην Κύπρο χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεσή του. οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχει και ρήτρα για την απόκτησή του από τον Βόλο.

Βόλος: Συμφωνία με Νικολάς Ορόζ