Βόλος: Συμφωνία με Νικολάς Ορόζ

Ο Νικολάς Ορόζ θα αποτελέσει την επόμενη κίνηση του Βόλου στο μεταγραφικό παζάρι. Ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται άμεσα στη χώρα μας για να παίξει ως δανεικός από τη Ρασίνγκ Κλουμπ.

Βόλος: Συμφωνία με Νικολάς Ορόζ

Μία ακόμη μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Βόλος ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Ρασίνγκ Κλουμπ για τον δανεισμό του 27χρονου Αργεντινού επιτελικού μέσου, Νικολάς Ορόζ.

Ο Βόλος έχει έτοιμη την επόμενη μεταγραφική του κίνηση. Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες, θα ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκολας Όροζ, ο οποίος είναι 27 ετών, επιτελικός μέσος και ανήκει στη Ρασίνγκ Κλουμπ.

Ο Βόλος ήρθε σε συμφωνία και με την ομάδα αλλά και με τον παίκτη έτσι ώστε να τον αποκτήσει ως δανεικό. Ο Νικολάς Ορόζ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλ Βασλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στον Βόλο με την μορφή δανεισμού.

Ο Ορόζ αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ρασίνγκ Κλουμπ και έχει παίξει ακόμη σε Τσακαρίτα Τζούνιορς το 2016 (63 συμμετοχές και δέκα γκολ), Ο' Χίγκινς (30 συμμετοχές κι επτά γκολ) και Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε (21 αγώνες και 2 γκολ) στη Χιλή. Τελευταία ομάδα η Αλ Βασλ (22 συμμετοχές και τρία γκολ).

Το όνομά του πριν από λίγες ημέρες είχε ακουστεί και για την Ομόνοια, στην Κύπρο.