Ολυμπιακός: Λίγα τα 5 εκατ. ευρώ για τον Σισέ

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι η Τρουά θα κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό 5 εκατ. ευρώ για τον Παπέ Σισέ, αλλά αυτά τα χρήματα είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις των πρωταθλητών.

Ολυμπιακός: Λίγα τα 5 εκατ. ευρώ για τον Σισέ

Δημοσίευμα της L' Equipe ανέφερε ότι βασικός στόχος της Τρουά για το κέντρο της άμυνας της είναι ο Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στη Σεντ Ετιέν στο δεύτερο μισό της σεζόν κέρδισε πολλούς πόντους στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα, ωστόσο ανέφερε ότι η πρόταση που ετοιμάζεται να κάνει η Τρουά στον Ολυμπιακό θα είναι ύψους 5 εκατ. ευρώ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στους πρωταθλητές και στο πρώτο ματς με τη Νέφτσι πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ αναμένεται να παίξει βασικός και στη ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν.

Είναι λογικό με τις εμφανίσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα να έχει κερδίσει πόντους, όμως, το ποσό που αναφέρουν οι Γάλλοι ότι σκοπεύει να προσφέρει η Τρουά είναι πολύ μακριά από τα "θέλω" του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες όταν δάνεισαν τον ποδοσφαιριστή στη Σεντ Ετιέν έβαλαν οψιόν αγοράς ύψους 13 εκατ. ευρώ. Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν με τους "Στεφανουά" να ρίξουν αυτό το ποσό. Επομένως με τα 5 εκατ. ευρώ δεν τίθεται θέμα.

Ο ποδοσφαιριστής, πάντως αυτή τη στιγμή υπολογίζεται κανονικά από τον Πέδρο Μαρτίνς. Η επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά και το γεγονός ότι δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση έχει δώσει μία επιπλέον λύση στον Πορτογάλο κόουτς.