ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Σφιντέρσκι

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Κάρολ Σφιντέρσκι και ο διεθνής Πολωνός φορ θα μείνει στην ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Σφιντέρσκι

Δεδομένη είναι η συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Η διοίκηση και ο διεθνής Πολωνός επιθετικός ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023 με τις υπογραφές να πέφτουν με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα. Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Πολωνού επιθετικού έληγε του χρόνου το καλοκαίρι αλλά ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε το τέλος της επόμενης σεζόν.

Ο Πολωνός επιθετικός, μετά τις εμφανίσεις του στο Euro 2020 ολοκλήρωσε τον κύκλο διαπραγματεύσεων με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και οι δύο πλευρές ουσιαστικά προχωράνε σε επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια, μέχρι δηλαδή και το καλοκαίρι του 2023.

Το νέο συμβόλαιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προβλέπει υψηλότερες οικονομικές απολαβές για τον 24χρονο διεθνή Πολωνό επιθετικό ο οποίος πλέον θα αμείβεται με 800.000 ευρώ ετησίως. Οι υπογραφές θα πέσουν με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη και αυτό που απομένει να γίνει γνωστό είναι το ύψος της ρήτρας που θα υπάρχει στο νέο συμβόλαιο.

Φυσικά τότε θα έχουμε και την ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πολωνό επιθετικό.