Επίσημο: Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Περέα

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και επίσημα ο Χοσέ Περέα, ο οποίος πέρσι έπαιζε δανεικός στον Βόλο από τον Παναθηναϊκό. Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Κολομβιανός άσος. 

Επίσημο: Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Περέα

Ο Κολομβιανός επιθετικός Χοσέ Περέα, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και πέρσι είχε δοθεί δανεικός στον Βόλο, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Περέα είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες, μετείχε στην προετοιμασία και απλά δεν είχε ανακοινωθεί. Ο Κολομβιανός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

«H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κολομβιανό επιθετικό, Juan-Josè Perea.

Ο Perea πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στα Ιωάννινα με την άφιξη του, ενώ αντίστοιχα τα εργομετρικά τα ολοκλήρωσε στα 3-5 πηγάδια, οπού και βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία. Σήμερα το πρωί υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για τα επόμενα 3 έτη με την ομάδα μας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Βόλου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ πιο πριν ήταν στην U19 της Porto και την Escofutuper», αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση με τον ΠΑΣ και ανυπομονώ μετά από καιρό να αγωνιστώ σε γεμάτα γήπεδα. Θέλω μαζί με την ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους».