Γαλλικός Τύπος: «Η Λανς ετοιμάζεται να δώσει 6 εκατομμύρια για Μπουχαλάκη»!

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λανς ετοιμάζει προσφορά 6 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Γαλλικός Τύπος: «Η Λανς ετοιμάζεται να δώσει 6 εκατομμύρια για Μπουχαλάκη»!

Και ξαφνικά... Λανς για Μπουχαλάκη! Ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας «hommedumatch.fr» αποκάλυψε ότι η Λανς ετοιμάζει προσφορά 6 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Κρητικός χαφ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος προχώρησε στην πώληση του Λοϊκ Μπαντέ στην Ρεν και έβαλε 17 εκατομμύρια στα ταμεία του.

Από αυτά τα χρήματα λοιπόν, σκοπεύει να δώσει τα 6 για να κάνει δικό της τον Μπουχαλάκη, ο οποίος τυπικά έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες για ακόμη έναν χρόνο, αλλά η αλήθεια είναι ότι εδώ και μήνες έχει συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας του.

Βέβαια, υπάρχει μία συμφωνία κυρίων ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτη, ότι αν έρθει μία καλή προσφορά από το εξωτερικό, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα του κόψει τον δρόμο.

Σε γενικές γραμμές τα γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν προ ημερών ότι η Λανς έχει βγει στην αγορά και ψάχνει εναγωνίως για έναν χαφ που θα έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και θα μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο!

Δεν έκαναν λόγο συγκεκριμένα για τον Μπουχαλάκη, αλλά ήταν σαν να τον «φωτογράφιζαν».

Τελικά, την Παρασκευή (16/7) ήρθε το ρεπορτάζ της «hommedumatch.fr» για να αποκαλύψει ότι ο χαφ που ψάχνει η Λανς είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι έχει γίνει κάποια κρούση προς τους πρωταθλητές Ελλάδας για τον Μπουχαλάκη. Ωστόσο, στην Γαλλία το θεωρούν δεδομένο ότι θα «σκάσει» πολύ σύντομα η πρόταση στην ΠΑΕ.