Στο Ρέντη ο Ποντένσε, έπιασε δουλειά

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών. Οι πρώτες του στιγμές με τα ερυθρόλευκα.

Στο Ρέντη ο Ποντένσε, έπιασε δουλειά

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος μία ημέρα νωρίτερα είχε αποχαιρετίσει μέσω των social media τη Σπόρτινγκ. Ο Πορτογάλος άσος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς από τον εξτρέμ του, δηλαδή έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει στα άκρα και παράλληλα να δώσει βοήθειες πίσω από τον επιθετικό.

Τον 22χρονο ακραίο τον γνωρίζει πολύ καλά και ο 48χρονος προπονητής του Ολυμπιακού και είχε ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του θεωρώντας πως είναι ο παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Πειραιά. Με τη μεταγραφή του Ποντένσε οι Πειραιώτες πρόσθεσαν ακόμα ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή τους και πλέον φουλάρουν για να κλείσουν τις επόμενες υποθέσεις τους.

Όσον αφορά στον Ντανιέλ Ποντένσε τη Δευτέρα βρέθηκε στο Ρέντη. Έπιασε ήδη δουλειά με τη νέα του ομάδα και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του. Ο 22χρονος άσος ακολούθησε πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο και φυσικά θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του Ολυμπιακού στο Βέλγιο και την Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις πρώτες του στιγμές με τα ερυθρόλευκα ο Ποντένσε ήταν αρκετά άνετος και ευδιάθετος που βρισκόταν στο Ρέντη. Ο Πορτογάλος έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν υπήρχε κανένα θέμα. Σε λίγο χρονικό διάστημα από εδώ και πέρα θα έχει φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες του.