ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ποντένσε

Η μεταγραφή του Πορτογάλου ολοκληρώθηκε και οι Πειραιώτες προχώρησαν στην επίσημη ανακοίνωση του.  

ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ποντένσε

Το πάλεψε αρκετά ο Ολυμπιακός όλες αυτές τις ημέρες, αλλά έχοντας ως σύμμαχο του τον ίδιο το ποδοσφαιριστή κατάφερε να ολοκληρώσει μία μεταγραφή που την ήθελε πολύ. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ το βράδυ της Κυριακής με ποστάρισμα του στα social media αποχαιρέτισε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εδώ και λίγη ώρα είναι επίσημα ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων».

Ο 22χρονος εξτρέμ έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως «δεκάρι» θυμίζουμε πως βρέθηκε στη χώρα μας και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Από τη στιγμή που ξεπεράστηκε και αυτό το θέμα ήταν θέμα χρόνου να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Θυμίζουμε ότι ο Ποντένσε είχε ένα θέμα τραυματισμού από τον Γενάρη που τον κράτησε εκτός δράσης, αλλά όπως αποδείχτηκε και στις ιατρικές εξετάσεις έχει ξεπεραστεί και πλέον όλα είναι καλά. Ο 22χρονος εξτρέμ που ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από τα social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός λέγεται πως υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως έχει υπογράψει τριετές. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως συνηθίζουν δεν έκαναν γνωστή τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.