Αυτός είναι ο Ποντένσε… (vids)

Ποιος είναι ο νεαρός Πορτογάλος που ντύθηκε και επίσημα στα ερυθρόλευκα και καλύπτει τα «θέλω» του Μαρτίνς.

Αυτός είναι ο Ποντένσε… (vids)

Ο ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοινώθηκε και επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος είναι και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 22χρονος εξτρέμ έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούσε ο 48χρονος τεχνικός.

Είναι ο παίκτης που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και ως «δεκάρι». Επομένως από εδώ και στο εξής οι «ερυθρόλευκοι» φουλάρουν για τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις. Ο Ποντένσε χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο το δεξί του πόδι και έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στη Μπελενένσες.

Στη Σπόρτινγκ πήγε το 2005 και έχει παίξει σε όλες τις μικρές της ομάδες. Το 2016 παραχωρήθηκε δανεικός στη Μορεϊρένσε με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τον Γενάρη όταν και επέστρεψε στη Σπόρτινγκ με τη φανέλα της οποίας πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό.

Την περασμένη σεζόν η Σπόρτινγκ τον κράτησε στο ρόστερ της και ο νεαρός Πορτογάλος έκανε 20 συμμετοχές έχοντας 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Ευρώπη δεν αγωνίστηκε σε κανένα ματς, ενώ στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό. Οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να αποδώσει, ενώ τα όσα συνέβησαν στην ομάδα της Λισαβόνας στο φινάλε της σεζόν είχαν ως αποτέλεσμα να μη θέλει να μείνει. Στη Σπόρτινγκ δεν έκρυψαν ποτέ πως τον ήθελαν στην ομάδα τους και τη νέα σεζόν, όμως, ο ίδιος είχε δει την προοπτική του Ολυμπιακού ως μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό Πορτογάλο εξτρέμ, τον οποίο θα έχει στη διάθεση του στο Βέλγιο.

Δείτε τον Ντανιέλ Ποντένσε…