Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Ο Τιάγκο Σίλβα πάει στην Γκιμαράες»

Σύμφωνα με ιστοσελίδα που εδρεύει στην πόλη Γκιμαράες, ο Τιάγκο Σίλβα θα μετακομίσει στην ομάδα που ανήκει ο Μάρκους Έντουαρντς και τον οποίο θέλει ο Ολυμπιακός.

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Ο Τιάγκο Σίλβα πάει στην Γκιμαράες»

Ο Ολυμπιακός κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του 22χρονου Άγγλου εξτρέμ Μάρκους Έντουαρντς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι διαιτεθειμένος να προσφέρει μεταξύ άλλων ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα.

Η «guimaraesdigital.com» ανέφερε σε ρεπορτάζ της την Τετάρτη (14/7) ότι ο Τιάγκο Σίλβα θα μετακομίσει στην Γκιμαράες, δίχως ωστόσο να τονίζεται ότι η επικείμενη μεταγραφή του έχει κάποια σχέση με τον Έντουαρντς.

Κι αυτό, γιατί όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Γκιμαράες θα ήθελε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στα ταμεία της. «Η Βιτόρια Γκιμαράες θέλει να εξαργυρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πιθανή μεταγραφή του Μάρκους Έντουαρντς, δίνοντας πολύ μεγαλύτερη βάση στα χρήματα που θα εισπράξει παρά στα έμψυχα ανταλλάγματα», τονιζόταν χαρακτηριστικά, αλλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Σε γενικές γραμμές εκτιμούν στην Πορτογαλία ότι το ντιλ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γκιμαράες μπορεί να επιτευχθεί με ένα ποσό στα 5 εκατομμύρια ευρώ συν τους δύο παίκτες. Και πάντοτε μιλάμε για το 50% των δικαιωμάτων του, καθώς το υπόλοιπο ανήκει στην Τότεναμ.

Στο μεταξύ, ο Τιάγκο Σίλβα και ο Πέπε δεν είναι στα πλάνα του Μαρτίνς για το αποψινό φιλικό με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (14/7, 21.00). Τους ενημέρωσε ότι είναι εκτός αποστολής, δείγμα τού ότι δεν τους υπολογίζει για τη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός. Μένει να φανεί λοιπόν τις επόμενες μέρες αν ο επόμενος σταθμός της καριέρας τους θα είναι η Γκιμαράες.