Ολυμπιακός - Άρης: Εκτός αποστολής Τιάγκο, Πέπε

Ο Ολυμπιακός παίζει το βράδυ της Τετάρτης (14/7) με τον Άρη σε φιλικό αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Τιάγκο, Πέπε έμειναν εκτός αποστολής.

Ολυμπιακός - Άρης: Εκτός αποστολής Τιάγκο, Πέπε

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στα πλάνα του για τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης (14/7) με αντίπαλο τον Άρη τους Τιάγκο, Πέπε. Οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά έμειναν εκτός αποστολής από την αποψινή αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Προ ημερών η Abola ανέφερε πως ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ρίξει στο τραπέζι και το όνομα του Πέπε Ροντρίγκες ως αντάλλαγμα για τον Μάρκους Έντουαρντς. Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει με την εικόνα του.

Πέρσι δόθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο και με τη φανέλα της έκανε ένα καλό δεύτερο μισό της σεζόν. Πήρε ξανά την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει και είναι έτοιμος γι' αποχώρηση.

Για τον Τιάγκο, υπάρχει δημοσίευμα την Τετάρτη στην Πορτογαλία, που αναφέρει ότι Ολυμπιακός και η πλευρά του παίκτη συμφώνησαν έτσι ώστε να λύσει τη συνεργασία του και έτσι ως ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα που ο ίδιος θέλει. Μάλιστα γράφτηκε η Βιτόρια Γκιμαράες.

* Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ματιέ Βαλμπουενά, λόγω προσωπικού ζητήματος.