Έντουαρντς: Μιλάει ελληνικά, τρώει ντολμαδάκια, τον θέλει ο Ολυμπιακός - Δείτε τον (vid)

Δείτε όσα κάνει εντός γηπέδου ο Μάρκους Έντουαρντς, μάθετε τι κάνει εκτός γηπέδου, γιατί μιλάει ελληνικά, του αρέσουν τα ντολμαδάκια και «φοβάται» τις θείες του. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τον αποκτήσει.

Έντουαρντς: Μιλάει ελληνικά, τρώει ντολμαδάκια, τον θέλει ο Ολυμπιακός - Δείτε τον (vid)

Μάρκους Έντουαρντς, -γεννημένος στις 3/12/1998- έτοιμος να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι τα βρίσκουν με τη Γκιμαράες σε ένα ποσό γύρω στα 4-5 εκατομμύρια συν τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα.

Προ ημερών η Γκιμαράες δεν το συζητούσε για κάτω από 15 εκατομμύρια, αλλά οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πλέον ότι αν πάρει γύρω στα 10 εκατομμύρια (4-5 σε χρήματα συν τους Πέπε - Τιάγκο Σίλβα), τότε θα απαντήσει θετικά στους «ερυθρόλευκους».

Δείτε όσα κάνει στο γήπεδο:

Η Κύπρος και τα ντολμαδάκια

Προφανώς όλα αυτά έχουν να κάνουν με αυτά που πετυχαίνει μέσα στο γήπεδο και όχι με το γεγονός ότι μιλάει ελληνικά και τρώει ντολμαδάκια. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό με έναν γεννημένο στο Λονδίνο ποδοσφαιριστή; Διότι κατά το ήμισυ είναι Κύπριος καθώς από την Κύπρο είναι η μητέρα του.

Ο ίδιος είχε πει, όταν με την ομάδα Νέων της Αγγλίας βρέθηκε στο νησί: «Η Κύπρος πάντα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, πηγαίνω κάθε χρόνο για διακοπές καθώς η μητέρα μου είναι Κύπρια. Τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς μου κατάγονται από ένα μέρος κοντά στη Λευκωσία. Έχω περίπου 40 συγγενείς εκεί και μερικές θείες και ξαδέλφια μου ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Ήταν περίεργο συναίσθημα, δεν ήθελα στην πραγματικότητα να πανηγυρίσω, το είχα συζητήσει με την οικογένειά μου και τους συμμαθητές μου στο σχολείο νωρίτερα».

Οι θείες που θα του τα έψαλλαν

«Αν πανηγύριζα οι θείες μου θα μου τα έψαλλαν, αλλά τελικά μετά όλες μου έλεγαν πόσο περήφανες είναι για μένα», είχε πει ο Έντουαρντς προσθέτοντας: «Μπορώ να μιλήσω και να καταλάβω τη γλώσσα, οπότε ήταν περίεργο να παίζω απέναντι στην Κύπρο, καταλάβαινα όλα όσα έλεγαν στο γήπεδο. Στο διεθνές ποδόσφαιρο είναι μειονέκτημα να μην καταλαβαίνεις τι λέει η άλλη ομάδα, όμως εγώ μπορούσα».

Ο Έντουαρντς έχει τις αδυναμίες του και στην κουζίνα: «Αγαπώ την κυπριακή κουζίνα, στο σπίτι τρώμε συνέχεια, η μητέρα μου μαγειρεύει. Το αγαπημένο μου πιάτο είναι τα κουπέπια (ντολμαδάκια). Τα σέρβιραν και στο ξενοδοχείο, αλλά δεν ήταν τόσο καλά όσο της μητέρας μου»!