ΕΚΤΑΚΤΟ: Τώρα περνάει από ιατρικά ο Τόμας Βάτσλικ

Μετά τον ντόρο που προκάλεσε η ανάρτηση του Σαλίμ Αράς στο twitter (την οποία διέγραψε λίγες ώρες αργότερα!!!), αυτό που προκύπτει από την πλευρά του Τόμας Βάτσλικ είναι ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας (12/7) περνάει από μία σειρά ιατρικών εξετάσεων, δίχως ακόμη να βγουν τα αποτελέσματα. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τώρα περνάει από ιατρικά ο Τόμας Βάτσλικ

Μεγάλες διαστάσεις πήρε μία ανάρτηση του συνεργάτη του Πιερ Ισά, Σαλίμ Αράς (την οποία διέγραψε λίγες ώρες αργότερα!!!!) για τον Τόμας Βάτσλικ και τις ιατρικές εξετάσεις που περνάει από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός μάνατζερ έγραψε σε γενικές γραμμές ότι ο Τσέχος γκολκίπερ δεν πέρασε τα ιατρικά. Τις τελευταίες ώρες αυτό που προκύπτει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι ότι τούτες τις ώρες περνάει από ιατρικά ο Τόμας Βάτσλικ, πώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά και ότι ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας όλα όσα ανέφερε ο Αράς.

Αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση ότι ο Τσέχος ξεκίνησε την Κυριακή (11/7) τον κύκλο των εξετάσεών του, αλλά η νεότερη ενημέρωση κάνει λόγο για εξονυχιστικό έλεγχο την Δευτέρα (12/7). Οπότε, η μεταγραφή προχωράει κανονικά, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Από εκεί και πέρα, εκείνο που προκάλεσε αρνητική εντύπωση στην ανάρτηση του Σαλίμ Αράς, δεν είναι η «σιγουριά» του για το «κόψιμο» του Βάτσλικ, αλλά το ύφος με το οποίο άσκησε κριτική στον άνθρωπο που έφερε τον Τσέχο στην Ελλάδα. Χωρίς να τον ονοματίσει, «φωτογράφισε» ουσιαστικά τον Φρανσουά Μοντέστο.

Όπως και να ‘χει, το θέμα με τον Βάτσλικ θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως την Τρίτη (13/7), αφού κλείσει ο κύκλος των πολλών εξετάσεων που θα υποβληθεί.

Η «περίεργη» ενέργεια συνεργάτη του Ισά για τα ιατρικά του Βάτσλικ