Η «περίεργη» ενέργεια συνεργάτη του Ισά για τα ιατρικά του Βάτσλικ

Ο άμεσος συνεργάτης του Πιερ Ισά, Σαλίμ Αράς (ατζέντης των Σισέ, Μπα) και το ποστάρισμά του για τα ιατρικά του Τόμας Βάτσλικ, με σχόλιο για τον άνθρωπο που έφερε στο λιμάνι τον Τσέχο γκολκίπερ (Μοντέστο;).  Εξονυχιστικές εξετάσεις περνάει ο Βάτσλικ λόγω των προβλημάτων που είχε πέρσι στα γόνατα. 

Η «περίεργη» ενέργεια συνεργάτη του Ισά για τα ιατρικά του Βάτσλικ

Ο Ολυμπιακός όπως όλα τα μεταγραφικά του αποκτήματα και όπως οφείλουν να κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες, περνούν από... κόσκινο τους νέους ποδοσφαιριστές.

Οι ιατρικές εξετάσεις μπορεί να διαρκούν και μία ολόκληρη μέρα για να είναι απόλυτα σίγουροι στο λιμάνι ότι μία μεταγραφή του δεν αντιμετωπίζει κάποιο χρόνιο πρόβλημα ή έναν τραυματισμό που μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της μεταγραφής.

Για τον Τόμας Βάτσλικ ήταν γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν είχε κάποια προβλήματα στα γόνατά του. Ωστόσο, προερχόταν από «γεμάτες» σεζόν με την Σεβίλλη. Μόνο την τελευταία του χρονιά ήταν στον πάγκο, αλλά πήγε κανονικά στο Euro 2020 και τον θαυμάσαμε με τη φανέλα της Τσεχίας.

Μάλιστα το 2018 όταν μετακόμισε από την Βασιλεία στην Σεβίλλη, οι άνθρωποι του γραφείου Τύπου των Ανδαλουσιάνων τον είχαν ρωτήσει για το πώς είναι τα γόνατά του, επειδή στην Ελβετία είχε αντιμετωπίσει ένα μικροπρόβλημα. Τελικά, όχι μόνο αποκτήθηκε από τους Ισπανούς, αλλά τα πρώτα δύο χρόνια του ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο Σάντσεθ Πιθχουάν.

Και φτάνουμε στο τώρα και σε ένα ποστάρισμα του άμεσου συνεργάτη του Πιερ Ισά, Σαλίμ Αράς στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, που αγγίζει όμως ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Ολυμπιακός με τον Ισά δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους.

Όμως, το να κάνει καυστικά σχόλια ο Αράς για τον άνθρωπο που έφερε τον Βάτσλικ στον Ολυμπιακό (Τον Μοντέστο εννοεί; Δεν τον κατονομάζει πάντως) και να λέει ότι ο Τσέχος γκολκίπερ δεν περνάει τα ιατρικά, ήταν μία ενέργεια που όμοιά της δεν έχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν.

Πρώτον, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την ΠΑΕ ότι ο Βάτσλικ δεν περνάει τα ιατρικά. Μπορεί να τα περάσει και να υπογράψει το συμβόλαιό του για 2+1 χρόνια, μπορεί να μην τα περάσει και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Αυτό το ξέρουν οι γιατροί και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι περνούν από εξονυχιστικές εξετάσεις τον Τσέχο λόγω των τραυματισμών που είχε στα γόνατα στο παρελθόν.

Αυτό που προσπαθούμε όμως να αναδείξουμε είναι ότι κανένας άσχετος (με την υπόθεση) μανατζαραίος δεν έχει δουλειά να ποστάρει τέτοια σχόλια που διαβάζοντάς τα κανείς, αντιλαμβάνεται ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων βγάζει εμπάθεια. Το φοβερό είναι ότι έδειξε να το διασκεδάζει κιόλας, τοποθετώντας φατσούλες που γελάνε μέχρι δακρύων!

Μην ξεχνάμε κιόλας ότι ο Αράς είναι συνεργάτης με τον Ισά, ο οποίος έχει στο πελατολόγιό του δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: Τον Μπα και τον Σισέ! Δεν φταίνε φυσικά σε τίποτα οι δύο Αφρικανοί, επειδή ο Αράς ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας (12/7) και αποφάσισε να αφήσει υπόνοιες για όποιον έχει εμπλακεί στην υπόθεση του Βάτσλικ.

Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: Το αν θα κοπεί ένας ποδοσφαιριστής στα ιατρικά ή όχι, δεν είναι δουλειά ούτε του δημοσιογράφου, ούτε στελέχους μίας ΠΑΕ και πόσω μάλλον ενός μάνατζερ που δεν έχει μάλιστα και καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση. Μόνο ο γιατρός θα αποφασίσει... Και ο Χρήστος Θέος έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Ακόμα και να ανάψει «κόκκινο» δηλαδή ο Θέος, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πούμε «μπράβο» στον Αράς που «αποκάλυψε» το πρόβλημα στα ιατρικά. Αντικείμενο συζήτησης είναι το ύφος του ποσταρίσματός του.

Για την ιστορία ιδού τι έγραψε ο Αράς: «Γνωρίζετε ότι ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος «προσλήφθηκε» από τον «agent scout» του συλλόγου δεν περνάει τα ιατρικά;». Και στο τέλος της πρότασης υπήρχαν οι φατσούλες που γελάνε μέχρι δακρύων!!!