«Ο Ολυμπιακός ψάχνει φόρμουλα για το συμβόλαιο του Ρόνι Λόπες»

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει ο Ολυμπιακός για να βρει λύση και να κάνει δικό του τον Ρόνι Λόπες.

«Ο Ολυμπιακός ψάχνει φόρμουλα για το συμβόλαιο του Ρόνι Λόπες»

Στην απόκτηση του Ρόνι Λόπες έχει επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του. Η ομάδα του Πειραιά παλεύει για να βρει τη φόρμουλα να αποκτήσει τον σπουδαίο εξτρέμ της Σεβίλλης.

Μάλιστα ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ignazio Genuardi έγραψε στο twitter λεπτομέρειες που γνωρίζει για τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Κάνει αναφορά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με τον Ντελ Καστίγιο και τον Ονιεκούρου. Για τον πρώτο υπάρχει και συμφωνία, η οποία, ωστόσο δεν έχει ενεργοποιηθεί, διότι από την πρώτη στιγμή δεν έδειχνε θετικός ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για τον Ρόνι Λόπες αναφέρει ότι είναι υπό παραχώρηση από τη Σεβίλλη και στον Ολυμπιακό έχει προταθεί για να αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο και να μπει οψιόν αγοράς.

Το ύψος της οψιόν αγοράς, μάλιστα ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ σύμφωνα με όσα γράφει ο Γάλλος. Η μεγάλη δυσκολία της υπόθεσης έχει να κάνει με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Ο Ρόνι Λόπες έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο το οποίο δεν μπορεί να καλύψει η ομάδα του Πειραιά και γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα.