ΑΕΚ: Φιλική ...ήττα (2-1) πριν την επιστροφή, στην Αθήνα, από την Κλαμπ Μπριζ (Ηighlights)!

Η Κλαμπ Μπριζ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο τελευταίο της φιλικό κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της επί Ολλανδικού εδάφους και πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα.

ΑΕΚ: Φιλική ...ήττα (2-1) πριν την επιστροφή, στην Αθήνα, από την Κλαμπ Μπριζ (Ηighlights)!

Λίγη ώρα πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος» η ΑΕΚ ηττήθηκε, στο 4ο και τελευταίο φιλικό του βασικού σταδιού της προετοιμασίας της, επί Ολλανδικού εδάφους, με 2-1, από την, Βελγική, Κλαμπ Μπριζ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν ενώ έδειξε, ξανά αδυναμία στο ψηλό παιχνίδι. Άλλωστε έτσι δέχθηκε και τα δύο γκολ...

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Βέλγους καθώς μόλις στο 2’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντε Κέτελερ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ

Η ΑΕΚ πίεσε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57’ από κλέψιμο του Ανσαριφάρντ, και πάσα του Λόπες στον Αλμπάνη, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Μπριζ ο Μίτροβιτς, κάνοντας το 1-1, μ' αυτογκόλ, στην προσπάθεια του ν' απομακρύνει.

Το παιχνίδι είχε εκατέρωθεν φάσεις, με τους Βέλγους να ανεβάζουν την απόδοσή τους στα τελευταία λεπτά.

Στο 86’ ο Πέρεζ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φαν Ντε Κέιμπους, σημείωσε το 2-1 για τη Μπριζ.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κλαμπ Μπριζ: Λάμενς, Κοσουνού, Λανγκ, Μίτροβιτς, Ρίκα, Οκερέκε, Φόρμερ, Βαν Ντερ Μπρεμπτ, Ντοστ, Μέχελε, Ντε Κέτελερ. Αγωνίστηκαν και οι Ριτς, Μπάτζι, Πέρες, Ντε Κάιπερ, Μπάμπα, Μάτα, Μόντελε, Φαν Ντε Κέιμπους.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (72′ Ραντόνια) Νεντελτσιάρου (72′ Σβάρνας) Τζαβέλλας, Λόπες (61′ Μιτάι) Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Γκαρσία (68′ Μαχαίρας) Τάνκοβιτς (65′ Σαμπανάτζοβιτς) Αλμπάνης (68′ Νταντσένκο) Ανσαριφάρντ.