ΟΦΗ: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Σηφάκης

Παίκτης του ΟΦΗ για ακόμη δύο χρόνια ο Βασίλης Σηφάκης. Ο 20χρονος είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018.

ΟΦΗ: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Σηφάκης

Ο Βασίλης Σηφάκης ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΟΦΗ για την επόμενη διετία. Ο 20χρονος κίπερ είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, το πρώτο του, τον Οκτώβριο του 2018.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Σηφάκη, για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2018, αποτελεί «γέννημα – θρέμμα» του ΟΦΗ, καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, αποτελώντας βασικό στέλεχος της Κ19 με 33 συνολικά εμφανίσεις, που αντιστοιχούν σε 2.931 λεπτά συμμετοχής», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον Βασίλη Σηφάκη.

Λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο 20χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Βασίλης Σηφάκης ανέφερε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ για δυο ακόμη χρόνια. Είναι η ομάδα με την οποία μεγάλωσα, έχω περάσει με τη φανέλα της όλα τα παιδικά μου χρόνια κι έχει συνδεθεί το όνομα της οικογένειάς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ανυπομονώ να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Θα συνεχίσω να προπονούμαι όσο μπορώ περισσότερο και να περιμένω την ευκαιρία μου».