Ατρόμητος: Κράτησε Νταβιώτη ως το 2023!

Παίκτης του Ατρόμητου θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Νταβιώτης, όπως ανακοίνωσε η περιστεριώτικη ΠΑΕ την Κυριακή (4/7).

Ατρόμητος: Κράτησε Νταβιώτη ως το 2023!

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τον Γιώργο Νταβιώτη:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Νταβιώτη, για ακόμα δύο χρόνια, με τη νέα συμφωνία να τον διατηρεί στο «σπίτι» του μέχρι το 2023.

Γέννημα-θρέμμα Περιστεριώτης, εντάχθηκε στα τμήματα Υποδομών του Ατρόμητου από το 2015 και πλέον στα 23 του αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, έχοντας πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνοταν το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο έπειτα από τη σχετική εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας, Ατρόμητος και Γιώργος Νταβιώτης επέκτειναν τη συνεργασία τους, για τα δύο επόμενα χρόνια».

Στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο 23χρονος χαφ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι στην ομάδα μου δείχνουν εμπιστοσύνη. Από τη διοίκηση, τον κ. Σπανό, τον κ. Αγγελόπουλο, μέχρι και την τεχνική ηγεσία. Όλοι μουν δίνουν τη δυνατότητα να δείξω αυτά που μπορώ και ξέρω ότι μπορώ να δείξω. Έχω μεγαλώσει στο Περιστέρι και στις γειτονιές αυτής της πόλης έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω πλέον και ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και στο γήπεδο, με πολλή δουλειά στις προπονήσεις. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Θέλω να αφήσω και να αφήσουμε πίσω τις δύο τελευταίες χρονιές που πέρασαν, ώστε να επανέλθει ο Ατρόμητος στις πρώτες βαθμολογίες θέσεις. Στοχεύουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι και να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο και πάλι στην Ευρώπη.

Πρόκειται για μια χρονιά στην οποία ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο κι αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας. Είναι χαρά μας που θα τον έχουμε πάλι δίπλα μας και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου. Η φετινή προσπάθεια πρέπει να γίνει από όλους μαζί, γιατί έτσι θα είμαστε και πιο δυνατοί».