O Κριστιάν Παβόν, ο Ολυμπιακός και το «κλειδί που λέγεται Σολδάνο!

Ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να μάθει τα πάντα για τον 25χρονο Αργεντινό εξτρέμ της Μπόκα, Κριστιάν Παβόν.Τι ρόλο μπορεί να παίξει ο Φράνκο Σολδάνο.

O Κριστιάν Παβόν, ο Ολυμπιακός και το «κλειδί που λέγεται Σολδάνο!

Το όνομα του Κριστιάν Παβόν κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Όχι άδικα, καθώς πρόκειται για έναν από τους εξτρέμ που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται σοβαρά.

Ο 25χρονος Αργεντινός άσος που ψάχνεται να φύγει από την Μπόκα και θέλει να κάνει την πρώτη του ποδοσφαιρική απόπειρα στην Ευρώπη, είναι «σύμμαχος» στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και δη στον Ολυμπιακό.

Τα πράγματα φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολα, καθώς η Μπόκα θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, το θέμα της συνιδιοκτησίας δεν έχει φύγει από το τραπέζι. Κι αν δει τα σκούρα η Μπόκα, τότε από το να κρατήσει έναν παίκτη που δεν θέλει να μείνει, θα προτιμήσει να τον δώσει με συνιδιοκτησία.

Αυτή τη συγκυρία προσπαθεί ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Αργεντινή, είναι διατεθειμένος να ρίξει στην κουβέντα και το όνομα του Φράνκο Σολδάνο, τον οποίο δεν θα είχε πρόβλημα να κρατήσει η ομάδα του Μπουένος Άιρες. Οι Πειραιώτες πάντως δεν το συνηθίζουν να δίνουν έμψυχα ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο Παβόν είναι ένας εξτρέμ που κάνει «κλικ» στον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του λόγω των απαιτήσεων της Μπόκα και της εμπλοκής πολλών μανατζαραίων (όπως συνηθίζεται στην Λατινική Αμερική), αλλά για να μην έχει εγκαταλείψει την υπόθεση, πάει να πει ότι βλέπει πώς υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να φέρει τούμπα την κατάσταση και να βάλει τον παίκτη στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μπουένος Άιρες ολοκληρώνεται σε έναν χρονο.

Στο μεταξύ, ο Παβόν αγωνίστηκε και σκόραρε στο πρόσφατο φιλικό 3-0 της Μπόκα κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν. Δεν σημαίνει πάντως και κάτι το ότι χρησιμοποιήθηκε σχετικά με το μέλλον του στην Αργεντινή.