Υπό βροχή το φιλικό του Ολυμπιακού

ΣΤΑΝΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χειμερινές είναι οι συνθήκες που επικρατούν στην Αυστρία και το φιλικό του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί υπό καταρρακτώδη βροχή.

Υπό βροχή το φιλικό του Ολυμπιακού

Σε λίγη ώρα (19:00, NS4) ο Ολυμπιακός θα παίξει το τέταρτο φιλικό του παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο του Σβατς την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει νέες δοκιμές στην ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά.

Η φιλική αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα γίνει υπό καταρρακτώδη βροχή, αφού ο καιρός στην Αυστρία έχει χαλάσει για τα καλά. Από το πρωί στην περιοχή βρέχει με μεγάλη ένταση και με τη θερμοκρασία να έχει πέσει στους 12 βαθμούς κελσίου.

Μπορεί στην Ελλάδα η θερμοκρασία να είναι στα ύψη αλλά στην Αυστρία το σκηνικό θυμίζει χειμώνα με το κρύο να είναι τσουχτερό. Τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι ακραία τα φαινόμενα όπως σε προηγούμενα ματς.

Θυμίζουμε ότι το φιλικό με την Κράσνονταρ διακόπηκε λόγω της καταιγίδας και των κεραυνών, ενώ και στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ τη μεγαλύτερη διάρκεια έβρεχε και επικρατούσε δυνατός άνεμος.