ΑΕΚ: Με 27 παίκτες αλλά χωρίς Τζαβέλλα, εξαρχής, στην Ολλανδία, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τους 27 παίκτες που θα ταξιδέψουν την Κυριακή (27/06) στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά μεταξύ τους δεν είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας που αναμένεται ν' ανακοινωθεί τη Δευτέρα (28/06) από την ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με 27 παίκτες αλλά χωρίς Τζαβέλλα, εξαρχής, στην Ολλανδία, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας!

Από 27 παίκτες αποτελείται η αποστολή της ΑΕΚ που την Κυριακή (27/06) θ' αναχωρήσουν αεροπορικώς με προορισμό τις Βρυξέλλες (κι από κει οδικώς στο Μπουργκ Χααμστέντε της Ολλανδίας όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας) που ανακοινώθηκε από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το πέρας της Σαββατιάτικης προπόνησης στα Σπάτα.

Σ' αυτήν υπάρχουν τα ονόματα των:

Τσιντώτα, Στάνκοβιτς, Θεοχάρη, Γκίνη, Μπακάκη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μήτογλου, Σβάρνα, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Παρρά, Κάτσικα, Σιμάνσκι, Μάνταλοτ, Γαλανόπουλου, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Ρουκουνάκη, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Κοσίδη.

Αντίθετα δεν υπάρχει εκείνο του Γιώργου Τζαβέλλα, που ακόμη δεν έχει υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του, με την Αλάνιασπορ για να μπορέσει να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

Κάτι που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Πριν την Κυριακάτικη αναχώρηση της για το «Ελ. Βενιζέλος», από τα Σπάτα είναι προγραμματισμένη (12.00) προπόνηση στην οποία θα συμμετέχουν για πρώτη φορά οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία που μέχρι το Σάββατο είχαν άδεια λόγω υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές τους.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε, μένοντας για αποθεραπεία, ο Χατζηεμμανουήλ (σ. αντικατατάστάθηκε από τον Γκίνη, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ιωνικό) που και το Σάββατο ακολούθησε ατομικό. Όπως κι ο Σβάρνας.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε κι ο Έλντερ Λόπες που επιβεβαιώθηκε, από μαγνητική, το διάστρεμμα στη δεξιά γαστροκνημία, που υπέστη στην τελευταία προπόνηση στην Πορταριά, μ' αποτέλεσμα να χάσει 2-3 προπονήσεις.

Αντίθετα «καθαρή» ήταν εκείνη του Τσιντώτα, ενώ στην Σαββατιάτικη προπόνηση συμμετείχε κι ο νεαποκτηθείς Παρράς, για πρώτη φορά, που παρότι δεν είχε πάει στο Πήλιο, θα μεταβεί στην Ολλανδία

Στην Ολλανδία θα πάει κι ο νεαρός Ευθύμης Χριστόπουλος, αλλά μόνος του, για να συζητήσει και να ενταχθεί στην Ντόρντρεχτ, της Β' Κατηγορίας της χώρας.