ΑΕΚ: Ανακοινώνεται την Δευτέρα (28/6) ο Τζαβέλλας

Την Δευτέρα (28/6) εκτός απρόοπτου θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ, αφού ο διεθνής αμυντικός αποχωρήσει και τυπικά από την Αλάνιασπορ.

ΑΕΚ: Ανακοινώνεται την Δευτέρα (28/6) ο Τζαβέλλας

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Αλιάνιασπορ.

Ωστόσο, αναμένεται να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση στην ανακοίνωση της απόκτησής του από την Ένωση, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (28/6).

Ο λόγος γι' αυτό είναι ότι η αποχώρηση του διεθνούς αμυντικού πρέπει να ολοκληρωθεί και τυπικά η αποχώρησή του από την Αλιάνιασπορ και να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του με την τουρκική ομάδα.

Ο Τζαβέλλας δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή των «κιτρινόμαυρων» στην Ολλανδία την Κυριακή (27/6), αλλά θα ανακοινωθεί και μετά θα ενσωματωθεί.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται την Δευτέρα να μεταβεί στην Τουρκία για να λύσει την συνεργασία του με την τουρκική ομάδα και στην συνέχεια να ταξιδέψει απευθείας στην Ολλανδία για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.