Γκοτσούλιας: «Δεύτερο σπίτι μου ο Ιωνικός»

Ο αρχηγός Γιάννης Γκοτσούλιας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Νίκαιας και χαρακτήρισε δεύτερο σπίτι του τον Ιωνικό.

Γκοτσούλιας: «Δεύτερο σπίτι μου ο Ιωνικός»

Κάτοικος Νεάπολης για ακόμη μια σεζόν ο Γιάννης Γκοτσούλιας. Ο αρχηγός της ομάδας μίλησε για την παραμονή του στον Ιωνικό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Τσιριγώτη που είμαστε από την αρχή μαζί και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Η τέταρτη χρονιά της ανανέωσης μου, θα μας βρει στα σαλόνια της Super League. Νιώθω αυτή την ομάδα δεύτερο σπίτι μου. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο του Ιωνικού για την αγάπη που μου έχει δείξει αυτά τα χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Νίκαιας, ο Γιάννης Γκοτσούλιας.

Ιωνικός: Ανανέωσε με επτά ποδοσφαιριστές η ομάδα της Νίκαιας

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε την Πέμπτη (24/6) τις ανανεώσεις των συμβολαίων επτά ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα, όπως αναμενόταν, των Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, Νίκου Μουστάκη, Κώστα Τσιριγώτη, Σπύρου Φουρλάνου, Γιάννη Γκοτσούλια, Λευτέρη Ματσούκα και Γιώργου Μάναλη.

Είναι δεδομένο πως τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις για τις μεταγραφές που έχουν ολοκληρωθεί αλλά ακόμη δεν έχουν επισημοποιηθεί. Άλλωστε την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η προετοιμασία του Ιωνικού.