Οι Σέρβοι «στέλνουν» Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - Είπε «όχι» στον Ερυθρό Αστέρα

Αναθερμαίνεται το θέμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, καθώς σέρβικά ΜΜΕ «στέλνουν» τον διεθνή επιθετικό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι Σέρβοι «στέλνουν» Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - Είπε «όχι» στον Ερυθρό Αστέρα

Στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ παραμένει το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ιδίως μετά τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις που δρομολογήθηκαν σε σχέση με το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Σέρβο επιθετικό.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Σερβίας, ο διεθνής σέντερ φορ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, γεγονός που φυσικά ευνοεί την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, η σερβική ιστοσελίδα «hotsport.rs» τονίζει πως ο Ερυθρός Αστέρας «φαίνεται πως θα μείνει με την επιθυμία της απόκτησης του».

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο 31χρονος στράικερ αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν προκύπτει κάποια επιβεβαίωση για υποτιθέμενη συμφωνία του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Πρίγιοβιτς, παρ' όλο που το «όχι» του Σέρβου φορ στον Ερυθρό Αστέρα ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.