ΠΑΟΚ: Αινιγματικός ο Πάμπλο Γκαρσία (pic)

Την ώρα που οι πληροφορίες θέλουν τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, ο Ουρουγουανός έκανε ένα αινιγματικό post στα social media

ΠΑΟΚ: Αινιγματικός ο Πάμπλο Γκαρσία (pic)

Ο Πάμπλο Γκαρσία ακόμη δεν έχει ανακοινώσει εάν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και στη δεύτερη ομάδα, αλλά...χτύπησε με ένα ακόμη αινιγματικό ποστάρισμα.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα αν δεν προέρχεται από εμάς» έγραψε ο Ουρουγουανός τεχνικός, ενώ ακόμη το μέλλον του στον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ανάρτηση αινιγματική από τον Πάμπλο Γκαρσία αν και είναι σίγουρο πως σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρούταν πολύ δύσκολο να μείνει στον ΠΑΟΚ παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας.

ΠΑΟΚ: Μένει τελικά ο Γκαρσία για τη Β' ομάδα!

Αυτό έβγαινε ως συμπέρασμα σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ουρουγουανός προπονητής δουλεύει σοβαρά πλέον στο μυαλό του το ενδεχόμενο να παραμείνει στην οικογένεια του «Δικεφάλου του Βορρά», αναλαμβάνοντας τη Β' ομάδα του συλλόγου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί ραντεβού του Γκαρσία με τον γενικό διευθυντή της «μαυρόασπρης» ακαδημίας και παλαίμαχο τερματοφύλακα, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, όπου πρόκειται να συζητηθεί το θέμα της δεύτερης ομάδας, με το κλίμα να χαρακτηρίζεται από τώρα θετικό για νέα συνεργασία.