ΠΑΟΚ: Μένει τελικά ο Γκαρσία για τη Β' ομάδα!

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται να κάνει ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος φέρεται πλέον να είναι θετικά διακείμενος στην περίπτωση να μη φύγει από τον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας παράλληλα τη Β' ομάδα του «Δικεφάλου».

ΠΑΟΚ: Μένει τελικά ο Γκαρσία για τη Β' ομάδα!

Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρούταν πολύ δύσκολο να μείνει στον ΠΑΟΚ παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας.

Αυτό έβγαινε ως συμπέρασμα σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ουρουγουανός προπονητής δουλεύει σοβαρά πλέον στο μυαλό του το ενδεχόμενο να παραμείνει στην οικογένεια του «Δικεφάλου του Βορρά», αναλαμβάνοντας τη Β' ομάδα του συλλόγου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί ραντεβού του Γκαρσία με τον γενικό διευθυντή της «μαυρόασπρης» ακαδημίας και παλαίμαχο τερματοφύλακα, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, όπου πρόκειται να συζητηθεί το θέμα της δεύτερης ομάδας, με το κλίμα να χαρακτηρίζεται από τώρα θετικό για νέα συνεργασία.

Οι νεότερες ενδείξεις δείχνουν λοιπόν ότι ο Γκαρσία θα καθοδηγήσει τεχνικά τη Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία πρόκειται να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.