«A Bola»: Η Πόρτο θέλει τον Ρούμπεν Σεμέδο

Νέο σενάριο για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Πόρτο θέλει τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

«A Bola»: Η Πόρτο θέλει τον Ρούμπεν Σεμέδο

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, βρίσκεται στο στόχαστρο των «δράκων».

Νέα σενάρια για τον Ρούμπεν Σεμέδο από την Πορτογαλία. Σύμφωνα με την «A Bola», ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι πρώτη επιλογή του προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Μάλιστα ο κόουτς των «δράκων» θέλει τον Σεμέδο, γιατί όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει εμπειρία από αγώνες του Champions League.

Πρόσφατα ο 27χρονος είχε εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια της Μπενφίκα, με την «A Bola» να αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να ζητήσουν λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να φύγει από το μεγάλο λιμάνι ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός.

Στην εφορία ποντάρει η Πόρτο για τον Σεμέδο

Ο Σεμέδο από την πλευρά του δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το τι σκέφτεται για το μέλλον του. Η Πόρτο είναι μία ομάδα που θα ιντρίγκαρε κάθε ποδοσφαιριστή, όμως, ο Σεμέδο δεν θα έλεγε "όχι" στην προοπτική της Premier League. Κατάφερε να ανεβάσει την καριέρα του φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και πλέον κάτι "ψήνεται".

Όλο το θέμα, όμως, σε αυτή την ιστορία είναι το τι μπορεί να προσφέρει η Πόρτο ή συγκεκριμένα η Πορτογαλία στον Ρούμπεν Σεμέδο. Η πορτογαλική Κυβέρνηση δημιούργησε ένα πρόγραμμα προκειμένου να ενθαρρύνει τους Πορτογάλους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Το σοβαρό ενδιαφέρον της Πόρτο για Σεμέδο και οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα της πορτογαλικής Κυβέρνησης όσοι γυρίσουν στην πατρίδα τους θα έχουν ένα μικρότερο φορολογικό συντελεστή. Δηλαδή το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων του συμβολαίου τους θα μπει στην τσέπη τους και όχι στα κρατικά ταμεία. Είναι μία λεπτομέρεια που θα προσπαθήσει η Πόρτο να την εκμεταλλευτεί.