Το σοβαρό ενδιαφέρον της Πόρτο για Σεμέδο και οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού

Το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο αναθερμάνθηκε. Με τι ποσό συζητάει ο Ολυμπιακός για τον βασικό του κεντρικό αμυντικό.

Το σοβαρό ενδιαφέρον της Πόρτο για Σεμέδο και οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι από τα "καυτά" ονόματα του ρόστερ του Ολυμπιακού και ένας ποδοσφαιριστής που θα μας απασχολήσει αρκετά αυτό το καλοκαίρι. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ήδη βρίσκεται στο μεταγραφικό επίκεντρο και μετά από τρεις σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα φαίνεται ότι φέτος είναι πολύ κοντά στην αλλαγή.

Συγκεκριμένα το πορτογαλικό κανάλι «TVI24» μετέδωσε ότι η Πόρτο είναι η ομάδα που ασχολείται ξανά με τον Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού. Οι "Δράκοι" έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με τον Σεμέδο, αλλά τώρα φαίνεται ότι το ενδιαφέρον τους αναθερμάνθηκε.

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων μάλιστα αναφέρει ότι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού κυμαίνονται στα 8 με 10 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Σεμέδο "φλέρταρε" με τη Μπενφίκα, αλλά τελικά αντί για μεταγραφή έκανε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, το οποίο ολοκληρώνεται το 2024.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή και πρόσφατα είχε δηλώσει πως περιμένει να έρθουν νέες προτάσεις από συλλόγους για να τον αποκτήσουν. Η Πόρτο έχει μπει στο… κόλπο της απόκτησης του Σεμέδο και ο Ολυμπιακός για να ανάψει το πράσινο φως θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι προφανές εδώ και καιρό ότι θέλει να εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα αυτή την τριετία που έχει αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη.

Με τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά είδε την καριέρα του να απογειώνεται. Μία καριέρα που είχε κάνει ελεύθερη πτώση και ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Ο ίδιος φαίνεται να θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και φυσικά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπορούν να τον κρατήσουν με το ζόρι. Όλο αυτό ανοίγει και νέα κουβέντα για τις μεταγραφές των Πειραιωτών, αφού θα υπάρξει θέμα στόπερ.