Στην εφορία ποντάρει η Πόρτο για τον Σεμέδο

Το κρυφό όπλο που έχει στα χέρια της η Πόρτο για να μετουσιώσει σε γάμο το φλερτ με τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Στην εφορία ποντάρει η Πόρτο για τον Σεμέδο

Σε μία μεταγραφή μπορεί να παίξουν πολλά πράγματα ρόλο. Μπορεί να την επηρεάσουν καταστάσεις που ίσως κανείς δεν έχει σκεφτεί ή υπολογίσει. Γι' αυτό και μία μεταγραφική περίοδος επιφυλάσσει εκπλήξεις, ανατροπές και κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει τίποτα δεδομένο.

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Η Πόρτο φέρεται να τον έχει βάλει στο… μάτι και να τον θέλει στο "Ντραγκάο". Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θέλει τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Πειραιά και θα δείχνει αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει όλα του τα όπλα.

Ο Σεμέδο από την πλευρά του δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το τι σκέφτεται για το μέλλον του. Η Πόρτο είναι μία ομάδα που θα ιντρίγκαρε κάθε ποδοσφαιριστή, όμως, ο Σεμέδο δεν θα έλεγε "όχι" στην προοπτική της Premier League. Κατάφερε να ανεβάσει την καριέρα του φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και πλέον κάτι "ψήνεται".

Όλο το θέμα, όμως, σε αυτή την ιστορία είναι το τι μπορεί να προσφέρει η Πόρτο ή συγκεκριμένα η Πορτογαλία στον Ρούμπεν Σεμέδο. Η πορτογαλική Κυβέρνηση δημιούργησε ένα πρόγραμμα προκειμένου να ενθαρρύνει τους Πορτογάλους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα της πορτογαλικής Κυβέρνησης όσοι γυρίσουν στην πατρίδα τους θα έχουν ένα μικρότερο φορολογικό συντελεστή. Δηλαδή το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων του συμβολαίου τους θα μπει στην τσέπη τους και όχι στα κρατικά ταμεία. Είναι μία λεπτομέρεια που θα προσπαθήσει η Πόρτο να την εκμεταλλευτεί.