Τουρκικός «εμφύλιος» για Κώστα Φορτούνη!

Η Μπεσίκτας θέλει σαν τρελή τον Φορτούνη, αλλά στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι και η Γαλατασαράι τον έχει βάλει για τα καλά στο «σημάδι».

Τουρκικός «εμφύλιος» για Κώστα Φορτούνη!

Το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (24/5) ανέφερε ότι το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι σαν τα προηγούμενα για τον Κώστα Φορτούνη και το ρεπορτάζ αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την κινητικότητα που υπάρχει ήδη γύρω από τον Έλληνα άσο, δίχως ακόμα να έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

Βέβαια, ακόμα και κρούση να γίνει στον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει ότι ο Φορτούνης θα πωληθεί. Πάντως, η Μπεσίκτας είναι η ομάδα που βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωσή του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον έχει βάλει στο «σημάδι» εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ο 29χρονος εκτός του ότι δεν επιθυμούσε να φύγει από τον Πειραιά, τον άφηνε παγερά αδιάφορο η προοπτική της Τουρκίας.

Εκτός από την Μπεσίκτας, όμως, ο τουρκικός Τύπος βάζει στο κόλπο και την Γαλατασαράι, η οποία αναζητάει ένα βαρβάτο όνομα για να μπει δυναμικά στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις που ξεκινούν από τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League ως δευτεραθλήτρια Τουρκίας.

Η Γαλατά λοιπόν φέρεται να θέλει να διεκδικήσει τον Φορτούνη και μάλιστα, όπως λέγεται, επιθυμεί να προλάβει και να πιάσει στον ύπνο την Μπεσίκτας, μια Μπεσίκτας η οποία - παρεμπιπτόντως - εμφανίζεται στα τοπικά ΜΜΕ να έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Από το πουθενά προκύπτει τουρκικός «εμφύλιος» για τα μάτια του Φορτούνη. Εν ολίγοις, το καλοκαίρι για τον 29χρονο άσο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, γνωρίζουν άπαντες ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που πουλάει... κοψοχρονιά. Αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά και με βάση τις δικές του απαιτήσεις, δεν φεύγει κανένας ποδοσφαιριστής.

Το έχουμε δει στο παρελθόν πολλές φορές με Σισέ, Σεμέδο και Καμαρά να είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.