Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μουρίνιο ζήτησε την παραμονή του Έντρικ
Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Έντρικ.
Ο Έντρικ βρήκε τον εαυτό του από την ημέρα που φόρεσε τον Ιανουάριο τη φανέλα της Λιόν στο πρωτάθλημα της Ligue 1. Ο Βραζιλιάνος φορ έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πήγε δανεικός στη Λιόν μέχρι το τέλος της σεζόν και ξεδίπλωσε το πληθωρικό ταλέντο του, έχοντας οκτώ γκολ και επτά ασίστ σε 19 συμμετοχές με τους «λιονέ».
Πολλά ακούγονται για το μέλλον του, καθώς έχει προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας, με την Τσέλσι και την Άρσεναλ να ζητούν το δανεισμό του αλλά ο μάνατζέρ του, Τιάγκο Φρέιτας, ήταν πάλι κατηγορηματικός σε δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca».
Συγκεκριμένα είπε: «Ο Έντρικ το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Ρεάλ. Διάφορες ομάδες έχουν μιλήσει μαζί μου, αλλά η διοίκηση στη Μαδρίτη απορρίπτει όλες τις προτάσεις. Ο Μουρίνιο πιστεύει πολύ σε αυτόν και τη νέα σεζόν θα τού δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να δείξει το ταλέντο του».