Επίσημο: Ανανέωσε και ο Μαρτίνεθ στη Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε και την παραμονή του Άνχελ Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός αριστερός ακραίος μπακ υπέγραψε για έναν χρόνο.

Επίσημο: Ανανέωσε και ο Μαρτίνεθ στη Λαμία

Παίκτης της Λαμίας και την επόμενη χρονιά ο Άνχελ Μαρτίνεθ. Ο αριστεροπόδαρος ακραίος μπακ χαφ αποκτήθηκε το χειμώνα από τη Λαμία και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στην πορεία της προς τη σωτηρία.

Ο Ισπανός ήθελε να μείνει, ο κόουτς Μιχάλης Γρηγορίου είχε ζητήσει την παραμονή του στην ομάδα και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμη χρόνο με τον 30χρονο (15/5/1991) Ισπανό, αριστερό μπακ, Angel Martinez Ortega.

Ο Martinez ήρθε στη Λαμία τον Ιανουάριο του 2021 και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 16 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας μας.

Επίσημο: Ανανέωσε ο Ταϊρόν στη Λαμία

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λαμία.

Ο Ισπανός ακραίος μπακ χαφ με θητεία και στον Αστέρα Τρίπολης, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λαμίας:

Επίσημο: Ανανέωσε ο Ντάνι Μπεχαράνο στη Λαμία

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιο με την ομάδα της Λαμίας. Η οικογένειά μου και εγώ θέλαμε να συνεχίσουμε εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα δουλέψω σκληρά όπως το έκανα και μέχρι τώρα για να φτάσουμε τη Λαμία όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θα συνεχίσω να προσφέρω πάντα το 100% των δυνάμεών μου!».