Επίσημο: Ανανέωσε ο Ταϊρόν στη Λαμία

Δεύτερη ανανέωση για τη Λαμία. Μετά τον Ντάνι Μπεχαράνο, συμφώνησε και παραμένει στην ομάδα της Φθιώτιδας ο Ταϊρόν, ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο.

Επίσημο: Ανανέωσε ο Ταϊρόν στη Λαμία

Για ακόμη έναν χρόνο στη Λαμία ο Ταϊρόν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Λαμία την Τρίτη (18/5). Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα (17/5) είχε ανανεώσει και ο Ντάνι Μπεχαράνο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμη χρόνο με τον 30χρονο (27/1/1991), Ισπανό μεσοεπιθετικό, Tyronne Gustavo del Pino Ramos.

Ο Tyronne επέστρεψε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2021 και από τότε μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 10 συμμετοχές με τα χρώματα της Λαμίας, ενώ στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα είχε καταγράψει 21 συμμετοχές.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λαμία.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λαμίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω σ’ αυτή την ομάδα, που είναι οικογένεια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και φιλοδοξία μου είναι να επιτύχουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά σπουδαία πράγματα!

Πάμε Λαμία!!».