Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δείξει μία διάθεση να επαναφέρει το 4-2-3-1 για τον Ολυμπιακό. Είχε φανεί ότι θα ξεκινούσε ο Καλογερόπουλος, αλλά τελικά το αρχικό σχήμα είχε εκπλήξεις.

Καλογερόπουλος: Ο στόπερ του μέλλοντος

Τικίνιο: Τον ξέρει καλά ο Μαρτίνς, αυτά κάνει, γι' αυτό τον θέλει ο Ολυμπιακός. Δείτε τον (vids)

Και το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι τόσο στα πρόσωπα, αλλά στον σχηματισμό που θα επιλέξει ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα έχει επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα του Σα, Εμβιλά, Σεμέδο, Καλογερόποπουλο, Ανδρούτσο, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ρέαμπτσιουκ, Μασούρα Χασάν και Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ολυμπιακό

Με μία γρήγορη ανάγνωση θα μπορούσε να είναι ένας σχηματισμός σε 4-4-2, όμως, όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος κόουτς έχει επιλέξει να παίξει ξανά με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Δηλαδή τον Σεμέδο, τον Καλογερόπουλο και τον Εμβιλά. Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ θα παίξουν τον ρόλο των μπακ χαφ με τους Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα στη μεσαία γραμμή και τους Ελ Αραμπί, Χασάν.

Βέβαια με τα πρόσωπα που έχει επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε η επίθεση να είναι και τριάδα με τους Ελ Αραμπί, Χασάν, Μασούρα να κινούνται πιο ελεύθερα. Είναι κάτι, όμως, που θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο.