Αναστασιάδης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Η διαφορά των 20 βαθμών δεν μού λέει τίποτα!»

Στο ίδιο... μήκος κύματος με τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ότι δεν του λέει κάτι η διαφορά των 20 βαθμών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στη φετινή Super League.

Αναστασιάδης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Η διαφορά των 20 βαθμών δεν μού λέει τίποτα!»

Τι και αν ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει προ πολλού το φετινό πρωτάθλημα της Super League, έχοντας πάρει τεράστιες βαθμολογικές διαφορές από ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό;

Σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, η φετινή σεζόν κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δεν πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα ενόψει της επόμενης σεζόν!

Σφιντέρσκι: «Ο Ολυμπιακός μας ξεπέρασε επειδή χάσαμε βαθμούς όταν παίζαμε στην Ευρώπη»

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού στο ραδιόφωνο του Metropolis 95.5:

«Υπάρχουν παιδιά με καλή παρουσία και θα είναι καλύτεροι στο μέλλον. Χάρηκα που ο Ολυμπιακός είχε 8 Έλληνες με τον Αστέρα. Πέρα από τον Τζόλη, τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγάρα, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλά παιδιά από πίσω που μπορούν να ενσωματωθούν σιγά-σιγά στην ομάδα. Ο Πάμπλο το γνωρίζει γιατί ήταν κι εκεί. Δεν πιστεύω ότι διαφωνεί. Το θέμα είναι να συμφωνήσουν και όλοι οι άλλοι από πάνω. Τα συστήματα μπορούν να αλλάξουν σε ένα παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, έχει ένα καταπληκτικό ρόστερ δεν υπολείπεται από καμία ομάδα. Το ότι είναι 20 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό δεν μου λέει τίποτα. Οι παίκτες είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι ο ΠΑΟΚ, έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Ήταν θέμα λεπτομερειών τα ματς με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Έτσι θα πάει κι ο τελικός. Στη λεπτομέρεια θα κριθεί.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν για να χάσει σε πολλά ματς. Με τον Παναθηναϊκό είχε τέσσερις ευκαιρίες, έπρεπε να κερδίζει 0-3 και έφαγε γκολ με μια τελική. Στην κηδεία του Σαρασίδη που ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος για τον ΠΑΟΚ βρέθηκα με παιδιά που παίξαμε μαζί στον ΠΑΟΚ, τον Ορφανό, τον Φούρτουλα.

Ήταν πριν το ματς με τον Άρη στο Χαριλάου. Τους είπα ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει δεύτερος. Το ρόστερ είναι τέτοιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθούν αυτά που λέω. Ο ΠΑΟΚ έχει λύσεις, ο Άρης είναι κουρασμένος. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Μπορεί να παραπλανήσουν μια-δυο φορές αλλά η συνέχεια δείχνει την πραγματικότητα».