Σφιντέρσκι: «Ο Ολυμπιακός μας ξεπέρασε επειδή χάσαμε βαθμούς όταν παίζαμε στην Ευρώπη»

Τη δική του εξήγηση για τη χαώδη βαθμολογική διαφορά του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Σφιντέρσκι: «Ο Ολυμπιακός μας ξεπέρασε επειδή χάσαμε βαθμούς όταν παίζαμε στην Ευρώπη»

Στους χαμένους βαθμούς του ΠΑΟΚ την περίοδο που αγωνιζόταν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, απέδωσε ο Κάρολ Σφιντέρσκι την τεράστια βαθμολογική διαφορά των «ασπρόμαυρων» με τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sport.pl της πατρίδας του, ο Πολωνός επιθετικός τόνισε στην ερώτηση αν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ φέτος:

«Ακόμα και σε προηγούμενες σεζόν, ο ανταγωνισμός για τον τίτλο διήρκεσε μέχρι το τέλος, και ένα χρόνο νωρίτερα εμείς ήμασταν που κερδίσαμε τον τίτλο.

Τώρα ο Ολυμπιακός απομακρύνθηκε, γιατί χάσαμε πολλούς βαθμούς στην αρχή όταν παίξαμε ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε 8-10 πόντους μπροστά, ήταν δύσκολο να τον πλησιάσουμε».

Σχετικά με το συμβόλαιό του και την πιθανότητα να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ, ο Σφιντέρσκι είπε:

«Οι συνομιλίες για το νέο συμβόλαιο έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά διεξάγονται από τον Μάριους Πιεκάρσκι. Προσπαθώ να μην ανησυχώ γι ‘αυτό, γιατί υπάρχουν ακόμα λίγα παιχνίδια μπροστά μου αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του τελικού του Κυπέλλου.

Στην οικογένειά μου αρέσει πολύ αυτό το μέρος, είναι πολύ ζεστό εδώ 5-6 μήνες το χρόνο. Επιπλέον, το ίδιο το κλαμπ είναι πολύ καλά οργανωμένο, δεν μας λείπει τίποτα. Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν μια καλή κίνηση για μένα. Τι θα φέρει το καλοκαίρι; Θα δούμε».