Σάκιτς: «Στα play off ήμασταν άτυχοι, ανυπομονούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Εμάνουελ Σάκιτς ενόψει του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ

Σάκιτς: «Στα play off ήμασταν άτυχοι, ανυπομονούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα αντιμετωπίσει ο Άρης στις 15:00 για τα play off της Super League 1.

Ζίβκοβιτς: «Δεν θεωρώ πως ο αγώνας με τον Άρη θα κρίνει τη δεύτερη θέση»

Μιλώντας στη NOVA ο Εμάνουελ Σάκιτς αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στα φετινά play off, στο γεγονός πως οι «κίτρινοι» δέχονται εύκολα γκολ, αλλά και στο παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους.

Όλα ή τίποτα στη Λεωφόρο, ντέρμπι στην Τούμπα, στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως είναι η ομάδα ψυχολογικά μετά τον αγώνα της Τετάρτης: «Προσωρινά το αποτέλεσμα της Τετάρτης μας έριξε ψυχολογικά γιατί πιστεύαμε πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι κάτι που κράτησε λίγο, η αυτοσυγκέντρωσή μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής και είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το τι τους προβληματίζει περισσότερο ως ομάδα στα πλέι οφ: «Δεν με έχει προβληματίσει κάτι σε μεγάλο βαθμό. Δεν ήμασταν τόσο κακοί στα πλέι οφ. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν άτυχοι, εκτιμώ αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά και λίγο περισσότερο επιθετικά θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Προσδοκώ αυτό να το κάνουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια που έμειναν για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την εξήγηση που δίνει για το γεγονός πως ο Άρης δέχεται πιο εύκολα γκολ: «Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Εκεί δεν παίζαμε διαρκώς με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Τώρα στα πλέι οφ όλες οι ομάδες είναι καλές, είναι πιο αποτελεσματικές και δεν μπορεί να γίνει ακριβώς αυτή η σύγκριση».

Για τον Τζέγκο κι αν είναι έτοιμος ο ίδιος να παίξει ως αμυντικός χαφ αν χρειαστεί: «Ήταν κάτι πολύ πικρό. Ο Τζέιμς είναι ένας πολύτιμος παίκτης για την ομάδα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι καλή ανάρρωση, ελπίζουμε να τον έχουμε έτοιμο στα επόμενα παιχνίδια. Σε ότι αφορά εμένα αν χρειαστεί να παίξω ως αμυντικός μέσος είναι κάτι που προετοιμάζομαι ψυχολογικά, έγινε και μια τακτική προετοιμασία και αν χρειαστεί να παίξω εκεί εγώ είμαι έτοιμος».

Για το πόσο κομβικός είναι ο αγώνας της Τούμπας: «Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 2η θέση. Είναι ένα ντέρμπι. Θέλουμε να παίξουμε αυτό το ματς, ανυπομονούμε, θέλουμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση από τον αγώνα αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, μπορούμε όμως να κερδίσουμε και να είμαστε καλύτεροι από αυτούς».