Ζίβκοβιτς: «Δεν θεωρώ πως ο αγώνας με τον Άρη θα κρίνει τη δεύτερη θέση»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δήλωσε στη NOVA πως ο ΠΑΟΚ κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πως περιμένει έναν καλό αγώνα κόντρα στον Άρη

Ζίβκοβιτς: «Δεν θεωρώ πως ο αγώνας με τον Άρη θα κρίνει τη δεύτερη θέση»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 15:00 τον Άρη και σε περίπτωση νίκης θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Ενόψει του αγώνα ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στη NOVA για τη σημασία της νίκης απέναντι στους «κίτρινους» και στα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το που αποδίδει την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Oλα τα καλά βγαίνουν από την προπόνηση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όπως κάναμε και παλιότερα, όπως κάνουμε πάντα. Σε κάποια παιχνίδια κερδίζεις, σε κάποια όχι, το σημαντικότερο είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις πολύ σκληρά και τα αποτελέσματα θα έρθουν, όπως ήρθαν».

Για το πως περιμένει την τελική ευθεία του πρωταθλήματος: «Για εμάς το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Έχουμε τρεις ακόμα τελικούς. Έτσι τα αντιμετωπίζουμε όλα. Η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν το τελικό αποτέλεσμα κρίνει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία: «Δεν το κοιτάμε αυτό. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάμε μόνο το σημερινό παιχνίδι, δεν μας ενδιαφέρει κάτι άλλο. Πάμε βήμα-βήμα και δεν θεωρώ πως ο αυριανός αγώνας θα κρίνει το ποια ομάδα θα τερματίσει στην δεύτερη θέση, αφού υπάρχουν συνολικά τρεις αγώνες ακόμα».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο εκπλήξεων μεταξύ των δύο ομάδων: «Παίξαμε άλλα τρία παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Με το νέο σύστημα του πρωταθλήματος με τα πλέι οφ έχουν πολλά ματς. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι. Και θα δούμε ποιος θα κερδίσει. Το δικό μας σκάουτινγκ τιμ και οι αναλυτές μας έχουν προετοιμάσει καλά το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι».

Για τη δική του παρουσία στη φετινή σεζόν: «Δεν είναι η ώρα τώρα να μιλήσουμε για την προσωπική μου απόδοση. Έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας. Όταν με το καλό τελειώσουμε, τότε θα κάνουμε το ταμείο για να δούμε πως ήταν η σεζόν για την ομάδα και για μένα σε προσωπικό επίπεδο».