Super League Playoffs: Όλα ή τίποτα στη Λεωφόρο, ντέρμπι στην Τούμπα, στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Τα ματς ΠΑΟΚ - Άρης (9/5, 15:00), Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (9/5, 17:15), Παναθηναϊκός - AEK (9/5, 19:30) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Super League Playoffs: Όλα ή τίποτα στη Λεωφόρο, ντέρμπι στην Τούμπα, στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Την Κυριακή 9 Μαΐου (9/5) πραγματοποιείται η 8η αγωνιστική των Playoffs της Super League με τρεις αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Αθήνα.

Στις 15:00 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη, σε ένα ντέρμπι που ενδέχεται να κρίνει την 2η θέση της βαθμολογίας. Στο +2 από τους «κίτρινους» βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να παραμείνουν στην δεύτερη θέση με ένα θετικό αποτέλεσμα. Με Δεληζήση, αλλά χωρίς Τζέγκο οι φιλοξενούμενοι. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά είναι σίγουρη η απουσία των Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Ίνγκασον.

Στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά ματς της αγωνιστικής. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα και μαθηματικά, ενώ οι Αρκάδες φιγουράρουν στην 6η θέση χωρίς βλέψεις για Ευρώπη. Με 21 παίκτες η αποστολή του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Λουίς Φερνάντεθ, Καπίγια, Σίτο και Ιγκλέσιας. Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει το ροτέισον, αφήνοντας εκτός τους Σα, Φορτούνη και Εμβιλά, όπως και τους Λαλά και Κρίστινσον.

Τέλος, στο πιο κρίσιμο ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Λεωφόρο την ΑΕΚ. Αμφότεροι θέλουν τη νίκη, από την οποία ίσως εξαρτηθεί η 4η ελληνική ομάδα που θα βγει στην Ευρώπη. Στην αποστολή των «πρασίνων» ο Γιάννης Μπουζούκης, ενώ εκτός έμειναν οι Φώτης Ιωαννίδης, Αϊτόρ, Μαουρίτσιο. Με Μάνταλο και Μπακάκη στην αποστολή της η Ένωση, αλλά χωρίς Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λάτσι και Σιμόες.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League:

Κυριακή 10/5
15:00 ΠΑΟΚ - Άρης
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός
19:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ