ΠΑΣ Γιάννινα: «Μετά το τέλος του πρωταθλήματος οι αποφάσεις για το μέλλον του Γιαννίκη»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε πως υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με τον Αργύρη Γιαννίκη για την επόμενη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Έλληνα τεχνικού.

ΠΑΣ Γιάννινα: «Μετά το τέλος του πρωταθλήματος οι αποφάσεις για το μέλλον του Γιαννίκη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή δημοσιεύματα για το μέλλον του Αργύρη Γιαννίκη στο τιμόνι της ομάδας.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ενημέρωσε ότι υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με τον Έλληνα τεχνικό, ενώ τόνισε ότι δεν θα ληφθεί απόφαση για το μέλλον του πριν το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε πληθώρα δημοσιευμάτων τα οποία, αυθαίρετα και αναληθώς, “ενημερώνουν” σχετικά με υποτιθέμενες αποφάσεις του προπονητή μας κ. Γιαννίκη για το μέλλον του στην ομάδα.

Επειδή κατανοούμε απόλυτα την αγωνία των φιλάθλων μας, θα θέλαμε εμείς να τους ενημερώσουμε ότι σήμερα η διοίκηση και ο προπονητής μας προέβησαν σε από κοινού αξιολόγηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα δεδομένα και τις ανάγκες της επερχόμενης σεζόν.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα επανέλθουμε για να ανακοινώσουμε τις αποφάσεις προπονητή και διοίκησης για το “αύριο” της ομάδας που προκάλεσε τον θαυμασμό και σεβασμό όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο».