ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ επιστρέφει μετά από 2,5 μήνες

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα προτιμηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, 19.30). Μετά από 2,5 μήνες θα ξαναπάρει αγωνιστικό ρυθμό.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ επιστρέφει μετά από 2,5 μήνες

Πέρασαν 2,5 μήνες από την τελευταία φορά που ο Αβραάμ Παπαδόπουλος φόρεσε το σορτσάκι του και την μπλούζα του για να πάρει μέρος σε επίσημο παιχνίδι.

Στη Θεσσαλονίκη με τρεις απουσίες ο Ολυμπιακός

Ήταν στις 3 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του 0-3 του Αγρινίου. Σε εκείνο το ματς λοιπόν, που τελείωσε επίσης με 3-0, ο 36χρονος στόπερ αποχώρησε με θλάση.

Αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι δεν θα διαρκούσε αρκετό καιρό η απουσία του από την αγωνιστική δράση. Είχε γίνει μία απόπειρα, μήπως κατάφερνε να βρεθεί στον επαναληπτικό του Λονδίνου με την Άρσεναλ, αλλά έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής.

Τώρα, του παρουσιάζεται η ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που «τρελαίνεται» να συμμετέχει. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει τη δυνατότητα στον Παπαδόπουλο να παίξει βασικός. Είτε αν επιλέξει το 3-4-3 (το πιο πιθανό), είτε το 4-3-3 (το δοκίμασε στον Ρέντη, αλλά συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες), ο Αβραάμ θα είναι στις βασικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι απουσίες των Σεμέδο και Μπα τον φέρνουν στο προσκήνιο και ο Μαρτίνς βλέποντάς τον να συμμετέχει σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις εδώ και 20 μέρες, δεν υπήρχε περίπτωση να του χαλάσει το χατίρι και να μην τον ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, 19.30).

Αν ο Ολυμπιακός πάει με 3-4-3, τότε ο Αβράαμ θα έχει δίπλα του στην άμυνα τους Παπασταθόπουλο και Χολέμπας. Στο 4-3-3 θα έχει πλάι του τον Σωκράτη. Αναμένεται λοιπόν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η επανεμφάνιση του 36χρονου Έλληνα στόπερ.